Skip to main content


Workshops

Naast individuele afspraken, bied ik ook workshops aan om samen met vriendinnen & vrienden te volgen. We gaan in op de huidige mode, en hoe deze voor jou te laten werken. Wat doet kleur met je, hoe krijg je meer shape, en nog veel meer. Praktische tips die je direct kunt toepassen.
We maken er een gezellige en laagdrempelige ochtend of middag van, waardoor het ook een leuke activiteit kan zijn voor bijvoorbeeld een vrijgezellenweekend, of een familiedag.

Ik bied ook workshops aan om met collega's te volgen. Deze kan toegespitst zijn op business wardrobe: hoe kleed je je zakelijk, maar houdt je het toch dichtbij jezelf, waar moet je op letten bij het gebruik van kleur, hoe maak je een goede eerste indruk (op een klant), en nog meer.

Ook is het mogelijk om een workshop op te zetten helemaal aangepast naar jouw wensen. Neem vooral contact met me op, zodat we samen kunnen overleggen.

Kosten

De kosten voor de workshop zijn afhankelijk van de groepsgrootte, inhoud en duur. Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.