Skip to main content


Veel gestelde vragen

Wat is je werkgebied? Kom je naar mijn woonplaats toe?

Zelf woon ik in het midden van het land waardoor mijn werkgebied vrij groot is. Als je woont tussen Amsterdam en Arnhem, of Zwolle en Utrecht, dan kom ik graag naar je toe.

Waar spreken we af om te winkelen?

In de basis een stad dichtbij jou. Bij voorkeur is dit een grote stad: deze bieden namelijk goede keuze en meerdere opties in jouw stijl waardoor de kans van slagen heel groot is.

Ben ik verplicht om iets te kopen tijdens een shopping afspraak? Of voor een minimum bedrag?

Zeker niet. Onze afspraak draait om jou en jouw wensen, en je hoeft je nergens verplicht om te voelen. Wellicht ben je vooral op zoek naar advies, begeleiding en tips: helemaal goed. Mijn doel is om jou de juiste tools te geven zodat je zelf, tijdens of na onze afspraak, succesvol kleding kan kopen.

Wie zijn jouw klanten? Heb je een bepaalde specialisatie?

Iedere klant is meer dan welkom, welk budget en stijl je ook hebt. Meestal help ik mensen die een budget hebben van het lage tot het middensegment, en ben daarmee erg goed op de hoogte van de collecties van H&M en Zara tot aan Summum en Vanilia. Wanneer je graag naar een specifieke winkel zou willen, is dit ook helemaal goed. Ik doe mijn huiswerk, zodat ik je goed kan meenemen en we samen een succesvolle afspraak hebben.

Hoe werkt het? Waar starten we?

Mocht je meer willen weten, of graag een afspraak willen maken, maken we eerst een belafspraak. Tijdens deze afspraak stel ik je verschillende vragen over waar je behoefte aan zou hebben, en wat je stijl is. Samen bepalen we of je eigen garderobe het juiste startpunt is, of we direct samen gaan winkelen.
Goed om te weten dat je hulpvraag van smal tot breed mag zijn: misschien zoek je een outfit voor de bruiloft van een vriendin – doen we – maar ben je op zoek naar je eigen stijl en misschien een hele nieuwe garderobe, ik ben er voor je.