Skip to main content

Wat klanten over Nienke zeggen

Petra

Was superleuk om te gaan shoppen met jou. Je hebt er echt kijk op en ik vond het fijn dat je ook goed meenam wat voor mij belangrijk was (lekker zitten, niet te netjes, vnl. katoen enzovoort). De kleurtjes en ook de stijlen die je voor me uitkoos zou ik nooit zelf hebben uitgekozen, maar stonden me erg goed, waar ik heel blij van werd.

Wilma

Voordat Nienke mijn kledingkast ging bekijken en bespreken, dacht ik dat alles goed en overzichtelijk lag. Met grote verbazing zag ik hoe zij alles met een hele andere blik bekeek. Ze gaf mij inspiratie om kleding anders te dragen. Verschillende combinaties te maken, die beter bij mij passen, maar waarvan ik geen idee had. Zonder oordeel te geven liet ze mij ontdekken wat ook mogelijk is. Daardoor voelde ik mij met verschillende outfits meer mijzelf. Ook leerde ze mij hoe ik beter overzicht kon krijgen in mijn kledingkast. Het was een zeer verrassende, fijne ervaring, ik ben er ontzettend blij mee en kan nu beter beslissen wat ik dagelijks ga dragen.

Koos

Kledingadvies wat je aan kan out of the box Nienke geeft waardevolle tips en adviezen. Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn qua looks en styling geweldig! Het is met een andere blik naar jezelf kijken en daar de meerwaarde van voelen en beleven. Het was voor mij echt de moeite waard om door Nienke op het goede spoor gezet te worden, dank!